Training

ontdekken, verdiepen en meesterschap in

socratische vaardigheden

In 2024 introduceren we de uitgebreide training 'Ontdekken, Verdiepen en Meesterschap in socratische vaardigheden'. Deze drieluiktraining is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de kunst van socratische dialogen, van beginners tot gevorderden.

Zaterdag 25 mei begint onze training "Ontdekken", waarin we socratische vaardigheden ontwikkelen, door het verkennen van het goede leven, het onderzoeken van persoonlijke overtuigingen en de allegorie van de Grot (Plato).

Vervolgens, in het najaar van 2024, gaat het 'Verdiepen'-deel dieper in op theorie en praktijk, met geavanceerde dialogen en oefeningen.

Het slotstuk, 'Meesterschap', stelt deelnemers in staat zelfstandig socratische gesprekken te leiden, een teken van ware bekwaamheid in de socratische methode. Dit niveau bereidt deelnemers voor om deze technieken toe te passen in zowel professionele als persoonlijke situaties.

Deze training biedt een diepgaand begrip en praktische vaardigheden in socratisch denken, met als hoogtepunt het zelfstandig kunnen leiden van socratische dialogen.

In mei 2024 start de 2e groep met 3 dagdelen ontdekken:

zaterdag 25 mei van 9u tot 12.30u

zaterdag 8 juni van 9u tot 12.30u

zaterdag 29 juni van 9u tot 12.30u

Kosten Ontdek-module: 75 euro voor 3 dagdelen.

Heb je interesse? Stuur mij een berichtje.

In het najaar van 2024 gaan we verdiepen, in het voorjaar van 2025 gaan we naar meesterschap

brown wooden table with books on top
brown wooden table with books on top